Så lett er det

Vårt fristende sortiment!
Devil’s Food Cake Mix

Devil’s Food Cake Mix

Den perfekte løsningen for alle som ønsker å servere en luftig og hjemmebakt kake, men som ikke har tid, lyst eller mulighet. Sjokolade-kaken smaker djevelsk godt og nytes enda bedre med Betty Crockers Rich & Creamy Frosting!
Blueberry Muffin Mix

Blueberry Muffin Mix

er perfekt til kaffen eller som en rask matbit. Inneholder ekte blåbær! Pakken er komplett med muffins-former, og når du først har prøvd det, blir det garantert en favoritt hos familien.
Chocolate Fudge Brownie Mix

Chocolate Fudge Brownie Mix

Nytes best sammen med noen du er glad i. Den nydelige Fudge Brownien lager du på under en halvtime og hvorfor ikke servere den varm til dessert sammen med vaniljeis.
Chocolate Chunk Muffin Mix

Chocolate Chunk Muffin Mix

er perfekt å servere når du har venner på besøk eller bare har lyst på noe godt. Muffinsene inneholder store biter av herlig mørk og hvit sjokolade. Pakken er komplett med store muffins-former, og når du først har fått smake lover vi at du vil bli hektet!
Bisquick™ Multi-Purpose Baking Mix

Bisquick™ Multi-Purpose Baking Mix
er (tro det eller ei) en bakedeig som passer til så mangt. Prøv den som pannekaker, scones eller hvorfor ikke i vaffeljernet! Lag hele familiens favoritter av denne amerikanske bestselgeren!
Chocolate Chip Cookie Mix

Chocolate Chip Cookie Mix

smaker herlig av ekte amerikanske sjokoladekjeks. Den lyse kjeksen med biter av melkesjokolade blir tatt godt I mot hos alle, fra familiens yngste til eldste. Serveres gjerne nystekte med et stort glass kald melk!
Cake Mix

Carrot Cake Mix

er en saftig gulrotkake som helst nytes sammen med venner eller familie. Prøv vår fantastiske Rich & Creamy Vanilla Icing som glasur på kaken.
Rich & Creamy Chocolate Fudge Icing

Rich & Creamy Chocolate Fudge Icing

er perfekt som glasur på kaker eller muffins. Lett å smøre ut og smaker himmelsk av sjokolade. Passer ekstra bra til Betty Crocker Devils Food Cake.
Rich & Creamy Vanilla Icing

Rich & Creamy Vanilla Icing

er perfekt som glasur på kaker eller muffins. Lett å smøre ut og smaker fantastisk av vanilje. Passer ekstra bra til Betty Crocker Carrot Cake.